Trupa Candy

Posted on 31/03/2012

0Grupul Candy a aparut in martie, in anul 2000, ideea infiintarii apartinandu-i lui Laurentiu Duta de la 3rei Sud Est. Devenit cel mai popular grup feminin al verii, Candy inseamna pentru iubitorii de dance din Romania doua hituri: Lasa-ma in pace si Mergem la mare

aparitii pe scena ale pustoaicelor s-au produs in deschiderea concertelor 3rei Sud Est din turneul Millenium. Iar colaborarea dintre cele doua trupe este chiar mai profunda, Laurentiu fiind nu numai mentorul celor trei bomboane, dar si autorul pieselor acestora. Giulia are 18 ani si un palmares de invidiat: peste 250 de spectacole – ceea ce nu e de mirare, avand in vedere ca si-a facut debutul pe scena la numai 6 ani.

Primul album, solo, produs de Adrian Ordean, l-a lansat in 1995. Muzica este prima ei mare iubire, este si motivul pentru care a devenit mai responsabila, pentru care a trebuit sa se maturizeze foarte devreme – dupa cum chiar ea declara. Giulia este nascuta in zodia Scorpionului, are ochi caprui si adora marea.

Crede ca are un singur obicei prost: vorbeste prea mult, iar daca ar fi sa se defineasca in trei cuvinte, ar alege: crazy, sexy, cool; Isi descrie fara ezitare partenerul ideal: 1,87, brunet sau blond, cu ochii negri sau albastri. Selena este mezina grupului, are numai 16 ani si e nascuta in zodia Taurului. Pe numele ei real Elena, a fost descoperita de Costi Ionita (ex-Valahia), dar Laurentiu Duta este cel care a invitat-o sa faca parte din Candy. Crede despre ea ca este sincera, talentata, frumoasa, dar si aalintata ca o pisica si puternica precum un taur.

Uneori este foarte incapatanata. Uraste ciorba de burta si trezitul devreme, prefera sa se relaxeze pe malul marii desenand sau citind. Timp de un an ele au cantat alaturi de Claudia, (in prezent Cream). Dupa plecarea Claudiei din “Candy”, Giulia si Selena au inceput cautarile pentru reintregirea formatiei. Cautarile nu au fost lungi, Monica fiind o mai veche cunostinta.

Ea are 18 ani , nascuta pe data de 13 Decembrie 1984, locuieste in Galati, s-a nascut la Braila. In prezent, este eleva a Liceului “Mihail Kogalniceanu” din Galati, profil limbi straine. Ii plac foarte mult desenele animate, personajul ei preferat este canarul Tweety.

Monica este eleva in clasa a XI-a la liceul Mihail Kogalniceanu din Galati si a debutat in anul 1992 la Festivalul pentru Copii “Sotron”, dupa care a colaborat cu TVR1 si TVR Iasi, la emisiunile “Feriti-va de magarus” si “Sapte note fermecate”. A absolvit Scoala Populara de Arta (sectiile orga electronica si canto), a cantat cu Giulia Anghelescu si Andreea Antonescu in trupa “Flash”.

curand trupa a lansat albumul “De vis”, pentru realizarea caruia si-au pus cunostintele “la bataie” producatorii Boby Stoica si Marius Moga. Dar cum fetele de la Candy meritau o asemenea “distributie”, iata, ca, si produsul finit este extraordinar. Albumul se numeste “De vis” si include hit-ul “Te iert”, precum si piesa ce are un mare potential sa ajunga hit foarte repede, “Seara iti pare rau”.

La inceputul anului 2004 Giulia a decis ca vrea sa cante singura, astfel ca pe 7 noiembrie a fost lansat primul material discografic solo.

Posted in: C-STARS